Bank Holiday Weekend...

2008.05.05. 16:55

   Hosszu hetvege van, igy hat mar csutortokon rohanni kell a legnagyobb bevasarlokozpontokba, es fel kell vasarolni (egy 3 fos csaladnak), egy kisebb elelmiszeruzlet haromhavi keszletet. Hat persze, hetfon nem lesznek nyitva a boltok. Egy teljes napig nem lehet vasarolni. Borzalom...Vilagvege...Retteges... Be kell spajzolni mindent. Ki tudja, lehet, hogy hetfo utan megall a Vilag. A lenyeg az, hogy most gyorsan fel kell szerelkezni. Hatalmas kajakeszlet, fel evre elegendo toalettszerek, ruhak, es meg ki tudja mi minden. Szegeny kis sarki boltokat, ahol az alapveto elelmiszereket (kenyer, tej, sor) be lehet szerezni meg bank holidaykor is, valahogy mindenki elfelejti...

   Szombaton orulni kell a szombatnak. Bulizni kell. 14 evesen szarratepve kell vihoraszni a buszon. Vagy akarhanyevesen mar este 11-kor aligszoknyaban, igenmagassarokkal bukdacsolni az utcan, mert a vilagunkrol nem tudunk. Ez igy jo. Fiatalok vagyunk, es emancipaltak...

   Vasarnap a parkba kell menni. (Nah, ez legalabb egy jo pont.) Okorsutes, majalis, ingyenkoncert, es hideg sor. Mindez megspekelve a ragyogo napsutessel, 23 fokkal, es egy enyhe szenanathaval. Varazslatos lehet.

   Vasarnap este persze megint a fektelen szorakozase a foszerep. Elvegre hetfon nem kell dolgozni, es ugyebar az uzletek sem lesznek nyitva. Lehet majd masnaposan fetrengeni.

   Hetfon a varos szinte ugyanugy nez ki, mint ama bizonyos 28 Nappal Kesobb cimu filmben tette. Igaz, nincs olyan szemet, es felforditott autok sincsenek sehol, de emberek sem. Kihalt minden. Ugy lehet vegigsetalni a maskor hihetetlenul forgalmas helyeken, mint egy hatalmas tisztason. A varos alszik. Masnapos.

    Ez az egesz kivulrol nezve talan meg mokasabb, mint resztvenni benne. Igaz a majalis resz irigylesremelto. Mert bizony vannak elvetemult lazadok, akik szembeszalltak a rendszerrel, es vegigdolgozzak a hosszuhetveget is, hogy majd kedden, es szerdan, mikor a tobbseg "kipihenten ter vissza a munkahelyere", ok a park illatos fuven, a hatukon fekve elvezhessek a nyar elso napsugarainak finom erinteset.

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr15858608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katica · http://katickax.blogspot.com 2008.05.11. 12:42:30

:) Élvezetesen leírtad. Kedden beszélünK! :) Szeretlek!*
süti beállítások módosítása