Találkozások

2007.01.08. 19:11

   Nap, mint nap találkozunk új emberekkel. Új kapcsolatok, új barátságok, új szerelmek, és új ellenségek. Véletlenek? Nem hinném. Arra viszont jó lenne rájönni, kit miért is sodor elénk a sors. Persze a legtöbb új emberrel soha nem találkozunk többé. De mi van akkor, ha pont velük kéne beszélnünk? Pont ők azok, akikre szükségünk lenne, vagy nekik van szükségük ránk. Mi van akkor, ha rádöbbenünk, hogy az a valaki, aki próbált szóba elegyedni velünk, és mi hidegen elutasítottuk, fontos szerepet tölthetett volna be az életünkben? Vagy éppen mi az övében.

   És mi van azokkal, akik szintén hirtelen bukkannak fel az életünkben, és egyik napról a másikra, fontossá válnak a számunkra? Nem értjük miért, de tudjuk, nekünk találkoznunk kellett. Ilyenkor jön a sablonszöveg, hogy "véletlenek nincsenek". Akkor mik ezek?  

Szerző: ShiningG

4 komment

Címkék: elmélkedek

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr71858551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panzer 2007.01.09. 00:25:53

Veletlenek. Merthogy vannak. Hogy hogyan elsz az igy adodo lehetosegekkel - na, az mar rajtad (is) mulik. Meg a veletlenen. :-) Udv, Panzer

csiga · www.csiga.blogol.hu 2007.01.09. 19:06:50

pontosan, lehetőségek, esélyek. amúgy szerintem akkor sincsenek véletlenek. mindennek oka van. és ha szükséged van valakire, akkor csakis a te 'felelősséged', hogy megkeresed e. szerintem.

Alma 2007.01.10. 11:19:49

Semmi sem tortenik hiaba, mindennek oka van, ez igy igaz. Hogy mi van akkor, ha ugy erzed, elszalasztottal egy embert, akire talan szukseged lett volna, pont ra? Ne band, lesz meg ra alkalmad. Ha tenyleg szukseged van ra, ugyis osszetalalkoztok meg az eletben; aminek meg kell tortennie, az ugyis meg fog. Es meg csak tenni sem tudsz ellene! :)

Kékszemű 2007.01.12. 09:27:29

Szerintem, ha azt érezzük, hogy "nekünk találkozni kellett", akkor az már eleve kizárja a véletlen lehetőségét. Sokan mondják, hogy semmi sem történik ok nélkül, és egyszer majd ugyis megértjük az értelmét. Lehet, hogy csak évek mulva. Időnként jó volna hinni ebben.
süti beállítások módosítása