Egy Kis Politika...

2009.10.25. 11:25

Tudom, ez a blog nem a politikarol szol. Sem a rasszizmusrol, sem az aktualis hirekrol. De az aktualis hirekbol muszaj egyet ide tennem.

Ami erdekes ebben a musorban az, hogy megmutatja, rasszizmus mindenutt jelen van. De van ahol az emberek felhaborodnak rajta es van, ahol tamogatjak. Teljesen mindegy, hogy ezeket a szelsoseges elveket vallo tomoruleseket BNP-nek, vagy Magyar Gardanak hivjak. Hogy a feketek es muszlimok, vagy a ciganyok es zsidok ellen iranyul. Van, ahol az ilyen tomoruleseknek ujjongva orulnek, es van, ahol felhaborodnak rajta.

Ez a link az BBC Question Time cimu musoranak eheti adasa. A likre kattintva megtalalod a tobbi reszt is. Szerintem erdekes, es tanulsagos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr321473528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása