Uj Bejegyzes...

2008.07.14. 20:02

   Gondolkoztam, mit is irhatnek. Hianyzik a blogolas, de sem idom, sem energiam nincs irni. Meg tulajdonkeppen nincs is mirol. Mert ugye irhatnek arrol, hogy jajdejo, heti 6 napot melozok, vagy nyolcat. Arrol, hogy meg mindig semmire nincs penzem. Arrol, hogy karrierista lettem, es meg elvezem is. Irhatnek az uj ismerosokrol, akikbol talan baratok lesznek, vagy arrol, hogy most mar tuti, hogy "szinglikent" halok meg.

   Az is szoba johetne, hogy jon a draga pici hugom. Ide. Londonba. 3 teljes hetre. Mar irom a listat, hogy miket kell megneznunk majd. Persze ehhez a kedvenc (egyetlen) front of house managerem beleegyezese is kell. Mert ha nincs szabi, akkor nincs csavargas, meg muzeumlatogatas.

   Irhatnek arrol is, hogy faj a vallam, vagy hogy hazafele bealudtam a buszon. Vagy akar az eppen keszulo vacsi illatat is taglalhatnam. Vagy az esti csajbulit (szigoruan ketfos a kedvenc csaj lakotarsammal) tervezgethetnem. Szerintem megcsinalom a Margharitat, es mar az illatatol keszleszek.

   Ahhh... Inkabb nem irok egyikrol sem,hanem gondolkozom tovabb egy ertelmes bejegyzesen...

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr83858610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása