Madarkerdes

2008.10.20. 11:38

   Elgondolkoztal mar azon, hogy hova tunnek a doglott galambok? No, de most tenyleg!

   Elpusztult verebet lattam mar sokat. Jardan heverve, arokparton, szokokutban, es persze foleg a macskam szajaban. De doglott galambot soha, sehol.

   Eme erdekfeszito kerdesre magyarazat lehetne az urbanizalodott rokak kenyszeres hulladekeltakarito osztone. Igaz, azok inkabb a kirakott szemeteszsakokat marcangoljak apro cafatokra, minthogy elhullott madarakat boncolgassanak.

   Kell lennie magyarazatnak!

   Lehet, hogy van egy galambtemeto. Valahol minden nagyvaros peremen. Egy olyan hely, ahova az oreg galambok elindulnak, amikor erzik, hogy eljott az idejuk. Valami elefanttemeto szeru. Csak kicsiben. Bar, ha a galambpopulacio nepesseget nezzuk, lehet, hogy meg meretbeli kulonbsegek sincsenek.

   Az is lehet, hogy azert van ennyi galamb mindenutt, mert sosem pusztulnak el. Halhatatlan teremtmenyek. Csak szaporodnak, de el nem pusztulnak. Ez tenyleg magyarazat lehetne a szamuk hihetetlen nagysagara.

   Komoly dolgok ezek kerem!

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr33858616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása