Naplo Style 2.

2009.04.19. 02:57

1.20

Vegre beszelgettem kis franciaval. Tudom a nevet. Es azt is, hogy fiatalka. Kb 5 evvel fiatalabb nalam. Hat ezert olyan kis edi. Jah, az is kiderult, hogy van baratosneja. Es a kep alapjan csudaszep. (dejo, hogy ennyi mindenre jo a net!) Bar azt nem tudom, hogy itt el-e vagy a tengeren tul. De nem is szamit.

1.40

Miert van, az, hogy ugy erzem, megprobaltam, es nem jott ossze, es mindenki elmehet a... Komolyan. Megvolt minden terdremeges, tenyerizzadas amikor beszeltunk. Meg akarmikor talalkoztunk. Es egy masodperc alatt szertefoszlott minden remenyem. Most kereshetek uj celpontot... Francokat! Jo lesz nekem Edward. A fejemben levo fikciok csak nem okoznak csalodast! Igaz a terdem sem remeg toluk.

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr91073684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása