4 Ev

2009.07.24. 02:40

Ma van negy eve, hogy kijottem Londonba. Most egy osszegzo bejegyzest kene irni, de nem fogok.

Na jo, teny, hogy az ilyen "evfordulok" mindig elgondolkoztatnak, de most nincs idom ezen agyalni. Akkor mar meg is van az elso dolog, amiben valtoztam. Sokkal fontosabb a munkam, mint a sajat gondolataim. Nem hinnem, hogy ez jo lenne. De jelenleg nem banom. Lehet, hogy jobb is ezeket a gondolatokat kicsit elhallgattatni a fejemben.

Ha mar osszegzes, meg helyzetjelentosdi, akkor megemlitem, hogy 1 het alatt ketszeres kriminalisztaki statisztika valt belolem. Hetvegen valami szemetet kevertek az italomba egy viszonylag jo clubban. Teljesen kiutott. nem emlekszem a fel estere. Teleportaltam haza. De nem a mokas ittas teleportalas modban. Borzalmas erzes volt. Ugyhogy tobbet nem iszok nyilvanos helyen. Sot, ki sem mozdulok egy darabig. A masik eset meg ennel is sokkolobb. Nem is tudom, mi a megfelelo szo arra, ami tortent. Talan a tamadas. Nem a legdurvabb modon, de haza fele jovet megtamadtak. Ejfel elott par perccel tipegtem haza (magassarku...), es egy sri lankai idiota letamadott. Lehetett vagy 18-20 eves, sorosdoboz a kezeben, es fogdosas meg lokdosodes kozben surun hangoztatta, hogy mennyire szepnek talal. Uvoltottem vele, es utottem, ahol ertem. Elrohant. nah, nem izgulni ertem! ez sajnos barhol, barkivel megtortenhet. csak akkor nem, ha valaki a labat nem dugja ki otthonrol.

Nah, erre jo az, ha valaki nobol van, es probal jol kinezni. A rendszeres yoga, futas, es az egeszseges taplalkozas megteszi a hatasat. Kb 4 merettel kisebb nadragot hordok, mint tavaly nyaron. Es lenyegesen jobban erzem magam.

Es ha mar annyira helyzetjelentes, akkor a pasi frontol is par szo. Az internetes tarskereso oldalaktol megcsomorlottem. De errol mar irtam. Es a penteki kiruccanas utan a szorakozohelyektol is teljesen elment a kedvem. Varom az otleteket, hogy hol is lehet ismerkedni!

Nah, ennyit a helyzetjelentesrol! Pa

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr411264266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZombieKatie (törölt) 2009.07.25. 00:29:31

Hmm, azért ez kemény :O Alig mesélsz, itt meg alig zajlik az élet...

A pasiügyről meg csak annyit tudok mondani, hogy itt is a nulla szintjével egyenlő az esély arra, hogy összeismerkedjek legalább részben hasonló érdeklődésű egyedekkel... Jó lenne, de mivel ez kisváros, nem valami jó a felhozatal... Aki meg jó lenne, annak vagy a belseje romlott, vagy érdektelen felém :(
Mások tuti elvannak.

Ennyit rólam :D Ez a négy év szíven ütött. Mostanában annyira hiányzol, hogy mindig, amikor KV-ban vagy tóparton, vagy akárhol máshol vagyunk, állandó jelleggel téged emlegetlek és rólad mesélek... Nagyon rossz ám! Annyira jó lenne, ha haza tudnál jönni, legalább egy kicsit, és lelket vernél belém, és színt vinnél mindenki életébe! Csak egy kicsit... :$ Csak egy kicsit a régi Ágica (is) lennél...

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.07.25. 02:42:51

@ZombieKatie: A regi Agica felnott. Es unalmas, komoly uzletasszony lett. Vagy legalabbis egy munkamanias, rendes eletet nem elo, felelossegteljes felnott.
süti beállítások módosítása