Kis Apro...

2008.04.10. 18:51

   Kerestetik az a szemely, aki megmutatja a visszavezeto utat a Vilag apro csodai fele!

                                                       Jelige: "Felgyorsult eletembol eltunt a szepseg"

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr2858603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No Angel 2008.04.14. 13:53:54

Tessék kivenni 2 nap szabit a hétvége mellé, hogy legyen 4 üres napod - remélem ilyen a beosztásod - és megnézni a Bakancslista (The Bucket List) c. filmet. Morgan Freeman + Jack Nicholson zseniális alkotása. Nevestsz is meg sírsz is, és legfőképp élvezed a filmet. :))) Talán segít a rohanós életben egy picit. Egyébként meg ha apró csodákra vágysz,szemelj ki magadnak egy vjirágzó bokrot a környéken és figyeld meg minden nap/3 naponta mennyit változik. Öt perc hazafelé. Megéri. :)

Ismeretlen_58075 2008.04.14. 21:31:19

A hetvegeim szinte sosem szabadok. Rotaban melozok. Egy hotelban nincs hetvege, csak, ha igazan szerencses vagy. A Bucketlist tenyleg nagy film. AMugy ma lett volna az egyetlen szabadnapom 10 nap alatt, es ma is behivtak... De muszaj hajtani, mert megrebesgettek a supervisor allast.XD Mi lesz igy a csodaimmal?
süti beállítások módosítása