Sokat gondolkoztam, hogy is onthetnem szavakba a gondolatokat. A gondolatokat, amelyek a fejemben kavarognak, es nem hagynak aludni ejjelente. Az erzeseket, amelyektol ugy erzem fel tudnek robbanni. Azt hiszem, eleg lenne ra ket szo is: mely undor. De lehetne felsorolas is: csalodottsag, felelem, fajdalom, zavarodottsag. De az utolso szo akkor is az undor lenne. De en hosszaban szeretnem ezt leirni. Valahogy csak szavakba lehet onteni ennyi erzest, es felindultsagot. Valahogy.
 
   Mondhatod, hogy ellenseges vagyok.
Mondhatod, hogy rosszindulatu vagyok.
Mondhatod, hogy tul magas, es tul vastag falakat epitettem magam kore.
Sot, meg rasszistanak is hivhatsz.
Nem erdekel. Tudod mit? Igazad van.
 
   Na de ne szemelyeskedjunk enyire. A tortenet nem is igazabol rolam szol. Vagyis mondjuk inkabb ugy, hogy a fizikalis kontaktussal osszekotott resze nem rolam szol. Abbol en kimaradtam. De masbol nem. Szoval beszeljunk egy kicsit altalanosabban a szemelykedes helyett.
 
   Tudod van ugy, hogy eleg batornak erzed magad ahhoz, hogy kijelentsd valakirol, hogy a baratod. Nem haver, nem is “cimbi” (nem mate), barat. Nincs kozos erdeklodesetek, kozos multatok, csak kozos jelenetek, es kozosen tervezett jovotok. Nem szamit, honnan jott, es hova tartozik, megbizol benne, segitesz neki, szamitasz ra, es szereted. A baratodnak hivod, es ejszakakat beszelgetsz at vele. Orulsz, ha boldognak latod, es elszomorodsz, ha sirni.
   Majd jon a “nagy bumm”. A nagy pofaraeses. Amikor az okle tudatositja veled, hogy mar megint tevedtel azzal, hogy megbiztal valakiben. Mar megint tul sok erzelmet adtal bele egy kapcsolatba. Mar megint rossz emberre pazaroltad az idodet, es a szeretetedet.
  
   Megremulsz, osszezavarodsz, kiborulsz. Rajossz, hogy a kozos jelen, es a kozosen tervezett jovo csak a te fejedben elnek. Rajossz, hogy a bekategorizalasnak, igenis van alapja, es kutyabol nem lesz szalonna.

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr57965042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása