Elso blog...

2006.12.17. 13:19

   Nah, szoval ujra belekezdek. Mar nem is tudom, hanyadik naplom, blogom ez. Mar annyiszor elhataroztam, hogy namostaztan mindent jol leirok, aztan meg par het multan a lustasag gyozott. Valahogy mindig elfelejtodott a naplo, ami neha a "Kedves Naplom" neha pedig a "Ti, ki olvassatok ezt" megszolitasokra hallgatott. Pedig szerettem. Jo volt neha leirni, hogy mi is kavarog a fejemben. Ugyhogy ismet megprobalom, hatha most sikerul par dolgot leirnom, amit kesobb jo lesz ujra elolvasni.

   December 17-e van. Vasarnap. Nagyon utalom itt a vasarnapokat. Ami regen otthon olyan nagy nyug volt, a vasarnapi ebed nagypapinal, meg a csaladi osszeroffenesek, az itt hihetetlenul hianyzik. Szoval itt Londonban kialakult az a bizonyos dolog, amit csk "Vasarnapi Hisztinek" nevezek. Kellemetlen dolog, de hetfore elmulik. Most nem is olyan veszelyes a dolog, hiszen mar megvan a jegyem a hazautra.

   Igen, harom hetig otthon leszek. OTTHON, Magyarorszagon. Azt hiszem, barhol is fogok elni a vilagon, Magyarorszag mindig ott lesz a szivemben, es mindig hianyozni fog egy kicsit. Jartam mar sokfele, de olyan gyonyoru varost meg sehol nem lattam, mint Tata (a szulovarosom), vagy Budapest. Igen, szerintem Budapest a vilag egyik legcsodalatosabb varosa, meg ha ezt sokan nem is igy gondoljak. Csak nyitott szemmel kene setalni az utcakon, nem pedig a jardat bamulni, vagy a dugoban a masiknak uvolteni.

   Szoval negy nap, es otthon leszek a csaladommal. Anyu foztjet fogom enni, es a lokott kishugommal fogok idiota filmeket nezni a tv-ben. A legfurcsabb az lesz, hogy mindenki magyarul fog beszelni az utcakon. Ezt szeretem ebben, hogy itt vagyok, hogy a karacsonyi varakozas nalam meg fokozottabban jelentkezik, hiszen en a csalad, a baratok, es az otthonom viszontlatasat is varom, nemcsak magat az unnepeket.

   Azt hiszem, ennyi eleg lesz elso bejegyzesnek. Eleg ossze-vissza ize lett, de valami hasonlo kaosz van a fejemben is. Lesz ez meg jobb is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr67858542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása