11 nap Agicaval...

2007.11.17. 10:57

Most, ahogy reggeli teamat kortyolgaton, elmerengtem az utobbi masfel hetemen. Mondhatjuk ugy, hogy picit felporogtek az esemenyek korulottem. Csak tudnam, kinek a keze van a dologban! Nos, szedjuk pontokba, vagyis inkabb napokba a dolgokat!

 

- Nov. 7. Szerda: Tok atlagos nap. A kedvem talan jo volt, talan nem. Nem emlekszem, nem is erdekes. Ha nyavogtam, valoszinuleg azert, mert hudeegyedul vagyok, vagy hudeelegem van, vagy akarmi.

- Nov. 8. Csutortok: Reggel a munkaadoim kozlik, hogy januartol sajnos meg kell valniuk tolem. Pillanattyi elmezavar, majd a remenyteli jovobetekintes, nemi terdremegessel.

- Nov. 9. Pentek: Eletpalya sinretevesenek elso megmozdulasai. CV sablonok letoltese a netrol... 1-2 jobarat ertesitese... Zavartsag...

- Nov. 10. Szombat: CV iras. Ez termeszetesen magaba foglalja a tolem mintegy 2000 kilometerre levo hivatalos papirok, es bizonyitvanyok elokutatasat. Nomeg persze az onfenyezest. Baromi nehez az embernek sajat magorl fenyezo szoveget irnia. Hatmeg szoban... De errol majd egy kesobbi pontban.

- Nov. 11. Vasarnap: Reggel gyors zuhany... busz... kave Pistieknel... Belvaros. Itt megvettem a jegyem (juppi! dec. 21. es jan. 8. kozott Magyarorszagon leszek!), majd irany Camden Town. Imadom azt a varosreszt. Piac...nezelodes...vasarlas...kinai. Aztan vissza a haverokhoz. Vorosbor. Jofajta spanyol. Nem vagyok voros parti, de erre azt mondtam, hogy "ejjha!" . Kozben X-Box, autoverseny, nomeg alien irtas. Iszonyat mokas, mikor felnott "ferfiak" es "nok" visitanak egy jatek kozben, es kb egy 10 eves szintjen ugralnak, ha nyernek.=]

- Nov. 12. Hetfo: A hajnali 2 oras hazaerkezes folyamanyakent elgge a kodbe vesz ez a nap. Dolgoztam, az biztos.

- Nov. 13. Kedd: Telefonok ossze-vissza. CV leadasa a hotelba. Ugynokseggel telefon, meg mindenfele hulye mizeria. A szemem kette allt, az tuti.

- Nov. 14. Szerda: Pihenonap. Ugy dontottem, nem foglalkozok az egesz munkakereso, lakaskereso, jovoepito mizeriaval. Egy teljes napra kikapcsolok.

- Nov. 15. Csutortok: Reggel telefon. Behivtak a hotelba interjura. Tehat kb 3 emberen atment a CV. Megbobbenes, terdremeges, majd magamosszeszedes. Ruhakivalasztas, szovegatgondolas... "Hogy a francba fogom magamat fenyezni?" kerdes tobbszori hangos elismetlese.

- Nov. 16. Pentek: 10.30am London, Marble Arch, The Cumberland Hotel, allasinterju. Agica mosolyog. Es a durva az, hogy nem is stresszeltemAz megvolt elotte, meg utanna. De kozben nem. Fomufti kerdezget. Modhatjuk, megfingat. De miert? Es hogyan? Es mikor? De miert? ... Majd kb fel ora izzasztas utan elmegy az o fonokeert. Kettes szamu fomufti majd` 45 perc mulva meg is erkezik. Izzasztas 2. Majd szeles mosoly, kezrazas, es "majd ertesitjuk" kijelentes... Ha mar az Oxfort Streeten voltam, akkor jol korulneztem. Imadtam. Minden karacsonyi pompaban. Majd haza, es kezdodik a melo... 05.15 pm Csorog a telefonom. Hideg veritek...terdremeges... A hotel... Felvettek! Orommamor, izgalom...

- Nov. 17. Szombat: A reggeli tea kozben az utobbi napok esemenyeinek atgondolasa. Este party. Pisti szulinap. Belvaros. Faradt goz kiengedese...

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr67858586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_26087 2007.11.18. 20:58:45

Gratulálok!Örülök hogy sikerült, remélem jó munka lesz:) Megérdemled ám az ünneplést rendesen:) Aztán elkapunk amikor itthonvagy;))

No Angel 2007.11.19. 10:24:53

Gratula!!! Tök jó!! Milyen pozícióba? És mikortól? Amint visszamész ott kezdesz? Remélem összefutunk majd ha itthon leszel. :))

Ismeretlen_58075 2007.11.19. 11:20:49

Koszonom mindkettotoknek! A pozicio neve Call Porter. Magyarul telefonkozpontos kisasszony leszek.=] Kezdesnek jo, es a kovetkezo lepes a recepcio. Azert is telt el buszkeseggel az egesz, mert anno ugye nulla angollal jottem ki. Es most felvettek egy ilyen posztra. Szoval orules van, de nagyon. Kazdes jan. 10. Egy nappal a visszaerkezes utan. Az osszefutas konkretiazalasa majd ha otthon leszek. Egyelore semmit nem tudok mondani.

Panzer 2007.11.26. 23:32:02

Gratulalok!!! Londonban uj (es jo!) allast talalni kevesebb, mint egy het alatt - nem semmi! :-) Udv, Panzer

Ismeretlen_58075 2007.11.27. 20:43:49

Koszonom szepen! Azt hiszem, hogy ez bizony a jo, sot legjobbak koze sorolhato...
süti beállítások módosítása