Pasizasra fel!

2009.03.12. 01:16

Egy kedves jobaratommal egyezseget kotottunk. A megallapodas lenyege, hogy egy honapom van “bepasizni”, kulonben… Nincs kulonben. Ennyi van. Randiznom kell. Muszaj.
 
No de hogyan is alljunk neki? Mert ugye nem olyan egyszeru a dolog, ha valaki mar evekkel ezelott kiszallt a jatekbol. Nem, ez nem olyan, mint a biciklizes. Ezt el lehet felejteni. Sajnos ra kellett jonnom, hogy ez a moka nehezebb, mint hittem. Se idom, se energiam, sem pedig turelmem nincs hozza. Es a mercem magas. Nagyon magas. Tul magas.
 
Egy igen nagy gatlo ok, hogy a jelenlegi anyagi helyzetem nem engedi, hogy szorakozohelyekre jarjak. Ergo egy igen fontos ismerkedesi helyszin kiesett. Hiszen, ha nem jarunk emberek koze, nem tud emberekkel ismerkedni.
 
Mikor egy ismerosom az internetes ismerkedo oldalakat (dating sites) ajanlotta, kinevettem. De jobban belegondolva igaza van a sracnak. Itt elunk ebben a hatalmas varosban. Korulbelul 8 millio ember egy kupacban.
Rengeteg potencialis kihorgaszasra varo halacska egy hatalmas, zavaros toban. Es mind baromi elfoglalt a maga vilagaval. Egyik sem nez fel a metron a konyvebol-ujsagjabol-iPodbol… Vagy ha meg is teszi, beszelgetest mar nem kezdemenyez. Mert az olyan ize.
 
Az internetes tarskereso oldal lenyege annyi, hogy felteszel magadrol egy igen elonyosen beallitott, lehetoleg kepszerkesztovel atbuheralt kepet, sok-sok szepet es jot mondasz magadrol (szep, okos, ugyes, easy going…). Aztan jon a varakozas, nezelodes, majd a levelek tomkelege, es a valogatas. Komolyan mondom, ez egy vicc. De kiserletezesnek, es tenyfeltaro riportnak nagyon is megfelelo tema.
Szoval a valogatas. A levelek 80%-a emigyen kezdodik: hi hun gr8 smile want chat? Vagy valami hasonlo How r u… stb… Na, ezek azok, amelyek azonnali kitorlesre kerulnek. Egyreszt nem ertem. Vagyis ertem, de nem akarom erteni. Masresz utalom. Ha en, akinek ez a nyelv nem az anyanyelve megprobalom pontosan irni a szavakat, akkor mas is vegye a faradtsagot. Ha meg azert ir igy, mert ez hudetrendi, akkor vegkepp torles. Nekem ne legyen senki se trendi.
A kovetkezo kategoria a ket szavas levelek. A felado profiljan szinten kb 2 szo jellemzes az illetorol, es persze kep sincs. Torles.
Aztan jonnek a Ctrl+C; Ctrl+V maniasok. Szep hosszu blablat irnak (vagy inkabb talalnak a neten) es ezt elkuldik minden szembejovo embernek. Hurra! Torles.
Majd jonnek az erdekesnek tuno emberek, akikrol 2-3 level valtasa utan kiderul, hogy anyakomplexusuk van, nem ok vannak a kepen, semmi de semmi kozos erdeklodesi pont nincs, nem tudjak elkepzelni, hogy valaki dolgozik hetvegente, azonnal talalkozni akarnak, blablabla. Torles.
 
Egyvalamire rajottem. A velem kb egy korban levo uriemberek vagy hazasok, vagy melegek, vagy bunrondak. Kozhely, de tenyleg igaz. Akik ugy gondoljak, hogy en lennek a tokeletes par nekik azok vagy 21 ev alattiak, vagy 36 felettiek. Vagy fekak, arabok…blablabla. Nem kossz.
 
Szoval valahol itt tartok most. 2 lepessel elorebb, mint indulaskor, de gyakorlatilag sehol sem a celtol.
 
Feladom?
Nem.
De tavolrol sem elvezem annyira, mint kene.

A bejegyzés trackback címe:

https://agicalondon.blog.hu/api/trackback/id/tr14997066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.03.12. 17:40:20

:)
Ennyi?
Azt hittem, kapok nemi otletet, hogyan is tovabb. Veszesen fogy az idom!

Sziszo 2009.03.13. 18:15:41

Ha lenne ötletem akkor lehet hogy lenne pasim is! De mivel nincs pasim, így ötletem sincs...még! :D

Antitalent 2009.03.17. 18:15:20

Hihihi, azt hittem csak a fiuknak vannak ilyen problemai ...

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.03.18. 01:17:44

@Antitalent: Hat akkor te vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem ismered a noket.

Antitalent 2009.03.18. 01:47:15

@AgicaL: Hat sztem inkabb a masodik, es ha mar belegondolok nem is igazan ismerek senkit aki ennek a leirasnak tenyleg megfelelne: "ismeri a noket", lehetetlen :)

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.03.18. 11:38:50

@Antitalent: Persze, tokeletesen ismerni senkit nem lehet. De azert vannak nagy, es altalanos dolgok, amik minden nore (es pasira) igazak. vagy legalabbis igazak lehetnek.

Antitalent 2009.03.18. 12:29:00

@AgicaL: Igy van persze de ez a kozos nevezo dolog mar reg sehol nincs mikor az "ismeres" fogalma kezd kepbe kerulni, amugy meg szvsz egy no'' hangulatat, gondlatait megprobalni nyomon kovetni remenytelen feladat az ilyen egyszeru halandoknak mint mi pasik :)

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.03.19. 00:20:49

@Antitalent: Ugyan kerlek. A nok semmivel sem bonyolultabbak a ferfiaknal. Az hogy a no bonyolult csak legenda. Mind csak egy dolgot akar. Biztonsagot. Csak min mas utat lat megfelelonek ennek eleresere.

Antitalent 2009.03.19. 13:26:28

Hat igen ez a hivatalos noi allaspont :) csakhogy igazabol nincs igy ... sztem mi pasik nagyreszt nyitott konyv vagyunk, total kiszamithatoak mig ez forditva korantsem igaz, metakommunikacioban a nok fenyevekre jarnak tolunk. Ez amugy orok dilemma, tele van vele az irodalom, a kepzomuveszet sot eleg nagy reszet sztem pont ez ihlette es fogja is ihletni a jovoben.
De! Bonyolultabbak vagytok.

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.03.19. 13:31:37

@Antitalent: Meg mindig azt mondom, hogy a noi lelek egyszeru.
Az irodalom azert van tele "ezzel", mert a ferfiak sokkal jobban meg tudjak fogalmazni a szerelem, es a vagyakozas erzeset.

Antitalent 2009.03.19. 15:46:28

Hogy a pasik barmilyen erzest jobban meg tudnanak fogalmazni? Ez sztem abszurd :)
Amugy eleg megfigyelni a fenti post-ban fogalmakat : a trendi, az anyakomplexusos ...stb.
Mi pasik olyan fogalmakkal operalunk hogy jo segge van - nincs jo segge, kedves a mosolya vagy nem ... esetleg vicces vagy nem vicces ... tenyleg? mi a baj a trendi-vel ? Gr8 blog btw.

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.03.19. 16:17:06

@Antitalent: Ajanlom figyelmedbe a vilagirodalom remekeit. Az irodalom 90%-a a szerlemerol szol. Es ferfiak irtak. Ugyanugy a zeneszerzok, szovegirok.

Btw koszi.
btw most mar kivancsi lennek ra, hogy ki is vagy.

Antitalent 2009.03.19. 18:30:14

Ezt akkor ertsem ugy hogy a vilagirodalom 90 %-a az epp aktualis szerzo (pasi) es egy tetszoleges am termeszetesen egyszeru noi lelek kapcsolatarol szol? :)

Hogy ki is vagyok ? Ta-da-da-da!:
iwiw.hu:80/pages/user/userdata.jsp?userID=8406243
Fuggony.
süti beállítások módosítása